Home Aktualności Konsultacje społeczne dla Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko

Konsultacje społeczne dla Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko

infrastruktura_srodowisko

infrastruktura_srodowiskoMINISTERSTWO ROZWOJU REGIONALNEGO
informuje, że 10 grudnia 2009 roku, odbędzie się KONFERENCJA KONSULTACYJNA  w ramach konsultacji społecznych nowych projeków proponowanych do umieszczenia na  Liście projektów indywidualnych dla Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.

Celem konferencji jest zebranie opinii i uwag wszystkich Środowisk na temat nowych projektĂłw indywidualnych proponowanych do wsparcia w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.

W konferencji mogą wziąć udział‚ wszyscy zainteresowani, a w szczegóności przedstawiciele samorządów terytorialnych, partnerów społeczno-gospodarczych, administracji rządowej, organizacji pozarządowych i Środowisk akademickich. Miejsce konferencji:
Hotel Novotel Warszawa Centrum
ulica Marszałkowska 94/98, 00 00-510 Warszawa, Sala LILIA Rejestracja uczestników odbywać się będzie w godzinach 10.30-11.00. Początek konferencji o godzinie 11.00. Z propozycjami  nowych projektów proponowanych do umieszczenia na Liście projektów indywidualnych dla Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko można zapoznać się na stronie internetowej Ministerstwa Rozwoju Regionalnego: http://www.pois.gov.pl/dokumenty/kd/Strony/20091119_Konsultacje_LPI_POIS.aspx Wszelkie opinie, propozycje i uwagi dotyczące tego dokumentu można przesyłać wyłącznie pocztą elektroniczną na adres:
pois@mrr.gov.pl w terminie do 21 grudnia 2009 r. Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w procesie konsultacji społecznych!

Z poważaniem,
Małgorzata Stolarska