187 Odsłon

Ogłoszenie przetargu w ramach projektu Strażnicy dobrego stanu wód

Zapytanie ofertowe

Zalacznik_nr_1

Zalacznik_nr_2

Zalacznik_nr_3

Zalacznik_nr_4

Zalacznik_nr_5

Pytania i odpowiedzi uzupełniające (docx)

Pytania_io odpowiedzi uzupełniające (pdf)

13.08.2018

Na etapie oceny ofert zauważone zostały błędy merytoryczno – proceduralne,  skutkujące brakiem możliwości obiektywnej oceny złożonych ofert. Po poprawieniu błędów, konkurs został ogłoszony, zgodnie z przepisami,  w „Bazie konkurencyjności” :

16.08.2018
Komunikat dotyczący  zapytania ofertowego Stowarzyszenia Ekologicznego EkoUnia nr 1/08/2018
Odpowiedź na pytanie dotyczące zapytania ofertowego Stowarzyszenia Ekologicznego EkoUnia nr 1/08/2018 dostępnego w bazie konkurencyjności
Pytanie 1:
Jesteśmy po wstępnej lekturze treści zapytania – i mam pytanie prosząc jednocześnie o komentarz – w specyfikacji czytamy m.in:
(…)wykaz osób, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia wraz z informacjami na temat ich stopnia naukowego i doświadczenia zawodowego (poświadczenie posiadania stopnia naukowego poprzez dołączenie podpisanej za zgodność z oryginałem kopii dokumentu potwierdzającego nadanie stopnia naukowego), informacje o publikacjach w zakresie zbieżnym z wykonywanym badaniem w czasopismach ze wskaźnikiem JCR (Lista A wg kategorii Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego) oraz informacją na temat wykonanych badań związanych z ochroną środowiska i relacjami społeczeństwo ekologia w ciągu ostatnich 2 lat (udokumentowanie realizacji badań poprzez dołączenie poświadczenia realizacji badań przez instytucję, dla której było wykonane) (…)
co oznacza „zakres zbieżny z wykonywanym badaniem” – czy chodzi o technikę badawczą, raport z badań, tematykę itp.itd.?
Odpowiedź: Poprzez zapis „zakres zbieżny z wykonywanym badaniem” należy rozumieć tematykę publikacji.

Informacja o wyborze – badania 21.08.2018 .docx

Informacja o  wyniku badania 21.08.2018.pdf

=======================================================================

Projekt jest dofinansowany w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, numer umowy POWR.02.16.00-00-0070/17-00. Dofinansowanie projektu z programu PO WER UE wynosi 697 872,50 zł.

Tagged with: ,