267 Odsłon

„Małe granty dla zrównoważonego rozwoju” – laureaci konkursu

Po długich obradach mamy w końcu zwycięzców konkursu. W skład Jury weszli członkowie zarządu Stowarzyszenia Ekologicznego EKO-UNIA. Wyłoniliśmy 25 laureatów, którzy do końca roku realizować będą projekty promujące zasadę zrównoważonego rozwoju w swoim wymiarze ekologicznym, społecznym i ekonomicznym. Poniżej prezentujemy listę laureatów wraz z liczbą punktów. Na ostateczny wynik złożyły się punkty nadawane przez trzy osoby z Jury.

ZOBACZ LISTĘ LAUREATÓW

Cieszymy się, że wnioskujący przedstawili naprawdę różne projekty, bo właśnie taka jest zasada zrównoważonego rozwoju – różnorodna, jak sama przyroda, którą chcemy chronić i mamy zamiar czerpać z jej bezcennych acz drogocennych usług. Wśród projektów, które będą realizowane znalazły się edukacyjne, monitoringowe, artystyczne, konserwatorskie i inne.

Wszystkim osobom, które brały udział w konkursie serdecznie gratulujemy pomysłów. Tym, którzy będą realizować projekty na poziomie lokalnym życzymy powodzenia. Z kolei odbiorcom działań – wszystkiego zrównoważonego.